Aparati za vodo


ekološka in okolju prijazna embalaža


dokazana visoka kakovost vode


preprosta uporaba


osvežilno hladna in vroča voda


strokovno vzdrževanje in čiščenje

Aparati za vodo Broline


Aparati za vodo Broline vam omogočajo točenje osvežilno hladne ali vroče vode za pripravo raznih napitkov kot so čaj, kava, instant juhe, otroška hrana …

Za segrevanje vode pritisnemo stikalo in aparat bo vodo v 15 minutah segrel na 85 °C, hladno vodo pa ohladil na osvežilnih 5 °C. Skratka, optimalna kombinacija in osvežitev za vse leto – za vroče poletne in mrzle zimske dni.

Aparati z naravno mineralno vodo vam tako omogočajo takojšnjo osvežitev praktično kjerkoli − v pisarnah, trgovinah, šolah, razstavnih salonih in celo na ulici. Veseli jih bodo vaši sodelavci, kot tudi vaše stranke, ki jih bo voda prijetno presenetila in še prijetneje osvežila. V vsakem trenutku vam bo na voljo ledena osvežitev ali pa vroča voda za poživljajoč napitek.

Ekološko je 18,9-litrska plastenka bolj prijazna do okolja, saj jo lahko večrat uporabimo. Redno vzdrževanje aparata zagotavlja prvobitno kvaliteto pitja vode.

Navodilo za uporabo aparata

Naročila in informacije

Za več vprašanj izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Naročila, oddana do 15. ure, bodo obdelana še isti delovni dan. Naročila, oddana po 15. uri, bomo obdelali naslednji delovni dan.

Želim oddati naročiloŽelim prejeti ponudboAQA