Oasis Green Filter


Glavna pomanjkljivost tradicionalnih filtracijskih sistemov je okoljski vpliv odstranjevanja plastičnega filtra – 6 milijonov plastičnih filtrov zavržejo vsako leto. To se kaže v več kot 1.000 ton plastike, ki se pošiljajo na odlagališča (plastika je nerazgradljiva). Proizvodnja teh ohišij porabi več kot milijon enot električne energije.

Oasis je patentiral sistem, ki omogoča ponovno uporabo. Edini del, ki ga je treba zavreči je biorazgradljiv filtrski vložek – vsi ostali deli se ponovno uporabijo.

Prednosti:
  • zamenjava filtra strošek je veliko nižja kot pri tradicionalnih plastičnih filtri
  • minimalen vpliv na okolje.

Nov sistem Oasis Green Filter® je najbolj okolju prijazen sistem za filtriranje vode v industriji. Izvedbeni ponovno uporabiti filter ohišja in biorazgradljivih filtrirnih elementov, v nasprotju z drugimi filtrskih vložkov, kjer je veliko plastično ali kovinsko ohišje konča v odlagališče, nikoli razpadati. Ta prilagodljiv sistem ima več nivojev filtracije ki filtrirajo da voda ne vsebuje klora, slabega okusa in vonja, do 99,99 % cist in številnih bakterij.

QUARRTZ

Co2coler

KALIX

P8A – pitnik

Naročila in informacije

Za več vprašanj izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Naročila, oddana do 15. ure, bodo obdelana še isti delovni dan. Naročila, oddana po 15. uri, bomo obdelali naslednji delovni dan.

    Želim oddati naročiloŽelim prejeti ponudboAQA