Aparati za vodo – AQA

ekološka in okolju prijazna embalaža

 

dokazana visoka kakovost vode

 

preprosta uporaba

 

osvežilno hladna in vroča voda

 

strokovno vzdrževanje in čiščenje

Aparati za vodo Broline


Aparati za vodo Broline vam omogočajo točenje osvežilno hladne ali vroče vode za pripravo raznih napitkov kot so čaj, kava, instant juhe, otroška hrana …

Za segrevanje vode pritisnemo stikalo in aparat bo vodo v 15 minutah segrel na 85 °C, hladno vodo pa ohladil na osvežilnih 5 °C. Skratka, optimalna kombinacija in osvežitev za vse leto – za vroče poletne in mrzle zimske dni.

Aparati z naravno mineralno vodo vam tako omogočajo takojšnjo osvežitev praktično kjerkoli − v pisarnah, trgovinah, šolah, razstavnih salonih in celo na ulici. Veseli jih bodo vaši sodelavci, kot tudi vaše stranke, ki jih bo voda prijetno presenetila in še prijetneje osvežila. V vsakem trenutku vam bo na voljo ledena osvežitev ali pa vroča voda za poživljajoč napitek.

Ekološko je 18,9-litrska plastenka bolj prijazna do okolja, saj jo lahko večrat uporabimo. Redno vzdrževanje aparata zagotavlja prvobitno kvaliteto pitja vode.

Naravna mineralna voda AQA


Naravno mineralno vodo AQA odlikujeta odlična sestava in dokazana visoka kakovost. Prihaja iz globine stotih metrov. Izvir je v gozdnem območju na obronkih Kamniških Alp. Do zajetja pronica skozi starejše zemeljske sklade, ki vsebujejo v vodi netopljive minerale.

Voda AQA je popolnoma brez okusa, ker v njej ni nepotrebnih mineralnih sestavin. Ker je brez ogljikovega dioksida, jo odlikuje tudi visoka pitnost. Zaradi nizke vsebnosti mineralov, predvsem natrija, je priporočljiva za diabetike.

V zadnjem času smo vedno pogosteje priča podatkom o onesnaženosti vode v javnih vodovodih. To je razlog, da mnoge nosečnice, kot tudi mlade mamice, za pripravo hrane že uporabljajo ustekleničeno vodo.

18,9-litrske povratne plastenke
Plastenke so povratne in jih lahko večkrat uporabimo, kar je pomembno tudi iz okoljevarstvenega vidika.

Dodatna ponudba


V ponudbi imamo tudi aparate za točenje vode z direktnim priklopom na vodovodno omrežje s filtracijskim sistemom. Poleg aparatov in vode pa imamo še nekaj praktičnih dodatkov k aparatom, kot so kozarčki (izbirate lahko med PVC in papirnatimi) in stojala za plastenke 18,9L.

V kolikor želite uporabljati vodo iz 18,9L plastenk in nimate aparata, si lahko pomagate z ročno črpalko, ki jo prav tako dobite pri nas. Za uporabo na vikendih, v avtodomih, počitniških prikolicah, plovilih ali pa kje drugje vam priporočamo mini cooler.

Scroll to Top